Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Geschiedenis van R. van Dalen Elektrotechniek B.V.

R. van Dalen Elektrotechniek BV is in 1989 opgericht in Hoogvliet door Rudy van Dalen. Al vanaf de begintijd houden wij rekening met uw wensen en eisen. Wij zijn de elektrotechnische specialist die altijd met haar opdrachtgevers meedenkt. In 2011 heeft Peter de Visser het bedrijf van Rudy overgenomen en nog steeds staat service hoog in het vaandel. Inmiddels zijn we een middelgroot installatiebedrijf die verschillende klantgroepen bedient. Met onze vaste flexibele schil kunnen we snel opschalen als dat nodig is.

Ons enthousiaste team van specialisten ontwerpen installaties, adviseren, leggen elektrotechnische installaties en datanetwerken aan, en inspecteren en onderhouden licht- en krachtstroominstallaties. Daarnaast verzorgen we beveiligingsinstallaties en installeren we zonnepanelen en laadstations voor de Tesla of elektrische auto.

Opdrachtgevers en diensten

We werken voor verschillende klantengroepen, zoals winkelketens, bedrijven, VVE’s en particulieren. We leveren elk type elektrotechnische installatie voor in woningen, bij bedrijven en in winkels. Bij Onze klanten vindt u meer informatie over wat wij doen en in welke regio wij werkzaam zijn.

 

Duurzaamheid

We zijn gericht op duurzaamheid en verzorgen energiezuinige LED-verlichtingsinstallaties en zonnepanelen aan particulieren en bedrijven. In 2018 hebben wij ons verbonden aan ‘Uw Duurzame Installateur’. Deze organisatie streeft naar een duurzaam netwerk van installateurs in heel Nederland, die kennis delen en samenwerken.

 

Erkenningen, certificering en aangesloten organisaties

Met ons elektrotechnisch bedrijf zijn wij aangesloten bij de volgende organisaties, of hebben wij erkenningen en zijn wij gecertificeerd door organisaties.

  • Techniek Nederland – Is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
  • BRL-6000 – Wij zijn gecertificeerd voor het ontwerpen, installeren en beheren van elektrotechnische installaties.
  • Kenteq erkend leerbedrijf – Kenteq stelt bedrijven en onderwijs in staat om het vereiste technisch vakmanschap bij medewerkers en leerlingen te onderhouden of aan te brengen.
  • VCA – VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is in het leven geroepen om de veiligheid op de werkplek te vergroten.
  • InstallQ– Een organisatie die alle kwaliteitsregelingen voor de installatiebranche beheert en uitvoert.
  • Uw Duurzame Installateur – Uw Duurzame Installateur is een netwerk van installatiebedrijven, die samenwerken en elkaar ondersteunen en kennis delen.
010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl