LED-verlichting

LED-verlichting

Elektricien voor LED-verlichting met verlichtingsplan

Wij zijn als elektrotechnisch installatiebureau gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en aanleggen van energiezuinige LED-verlichtingsinstallaties. LED-verlichting is in vele smaken en kleuren te krijgen. Om die reden is het belangrijk om advies in te winnen bij de specialist. Wij hebben veel installaties ontworpen en aangelegd, en weten waar we op moeten letten. Wilt u in huis uw huidige verlichting vervangen door LED-verlichting, dan kunnen wij u adviseren en de installatie monteren.

 

LED-verlichting voor winkels en showrooms

Wanneer u in uw winkel of showroom LED-verlichting wilt toepassen, dan is dat een goede keuze. LED-lampen kunnen alle kleuren van het spectrum geven, van daglicht wit, tot elke andere kleur. Mede hierdoor kunt u de sfeer in uw ruimte aanpassen aan de behoefte van dat moment. Als u aangeeft wat uw wensen zijn, dan maken wij een mooi lichtplan voor u.

 

Energiezuinige verlichting voor bedrijven

Op kantoor of in een productiehal is verlichting belangrijk. Het beïnvloed onbewust onze concentratie en gemoedstoestand. Met de juiste keuze van LED-verlichting of andere energiezuinige verlichting, kunt u uw medewerkers ondersteunen in hun werkzaamheden. Zo houden zij hun aandacht goed op het werk en is voor hen de werkomgeving ook aangenaam.

 

LED-buitenverlichting en lichtplan voor sfeer in de tuin

LED-buitenverlichting geeft extra sfeer in uw tuin. Met LED-verlichting is zo veel mogelijk, dat een vooraf opgesteld verlichtingsplan noodzakelijk is om uw wensen om te zetten naar realiteit. Met dit plan voeren we de installatie uit, zodat u er lang van geniet.

 

LED-verlichting voor terrein en pand

Met LED-buitenverlichting kunt u uw bedrijfspand nog meer sfeer geven. LED-verlichting is energiezuinig, waardoor het relatief goedkoop is om uw pand mooi uit te lichten. Daarnaast kunt u met bewegingsmelders de terreinverlichting aan laten gaan als er mensen langs lopen. Ook handig tegen inbraak, omdat inbrekers niet van licht houden. Lees hier meer over inbraakbeveiliging.

 

Wilt u meer weten over LED-verlichting, LED-buitenverlichting en verlichtingsplannen, neem dan contact op.

010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl