Zonnepanelen

Zonnepanelen

Terugverdientijd van zonnepanelen ongeveer 8 jaar

Zonnepanelen zijn op het gebied van terugverdientijden en duurzame energie de beste investering. R. van Dalen Elektrotechniek BV uit Hoogvliet, Rotterdam heeft ruime ervaring met het monteren en installeren van zonnepanelen. Wij werken slechts met de nieuwste materialen, die de beste prijs/kwaliteit verhouding hebben. Wij kunnen u voorrekenen hoeveel u bespaart met zonnepanelen en op welke termijn u dit terugverdient.

 

Hieronder vindt u aandachtspunten waarom u voor zonnepanelen kiest:

  • Zonnepanelen zijn in Nederland zeer rendabel. Het zonnige Spanje levert slechts anderhalf keer zoveel energie op als in Nederland.
  • Zonnepanelen concurreren met grijze stroom. Ze zijn veel voordeliger geworden terwijl het rendement is toegenomen.
  • Bij zonne-energie komt geen CO2 vrij. Alleen een kleine hoeveelheid bij de productie.
  • De terugverdientijd van de investering is ongeveer 8 jaar, terwijl de levensduur ongeveer 40 jaar is. Het rendement van zonnepanelen komt neer op ongeveer 6% in vergelijking met een spaarrekening.
  • Een gebouw of woning, voorzien van zonnepanelen verhoogt de waarde van het onroerend goed.

 

Voor bedrijven zijn er verschillende subsidies die van toepassing zijn op het laten installeren van duurzame energie. Voor de laatste informatie op het gebied van subsidies en het opwekken van duurzame energie met zonnepanelen kunt u contact opnemen.

010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl