Noodverlichting

Noodverlichting

Led-noodverlichting en noodverlichtingsplan

Het primaire doel van Led-noodverlichting is dat uw klanten, medewerkers en gasten veilig het gebouw kunnen verlaten in een noodsituatie. Elk gebouw en bedrijfssituatie is anders. Zorg daarom voor goed aangelegde en gecontroleerde noodverlichting. Led-noodverlichting verbruikt minder stroom.

Wettelijke voorschriften

Het aanleggen en controleren van noodverlichting bestaat uit meer dan het bevestigen van een bordje boven een vluchtdeur. Wettelijke voorschriften, bouweisen en technische mogelijkheden maken het aanleggen, onderhouden en controleren van noodverlichting tot een specialisme. Een vak dat de speciaal opgeleide elektromonteurs van R. van Dalen Elektrotechniek BV als geen ander verstaan.

 

Noodverlichtingsplan, waarom belangrijk?

Met een noodverlichtingsplan of vluchtplan maakt u de risico’s van uw gebouw inzichtelijk. Vervolgens worden de verschillende uitgangen in kaart gebracht. Vluchtroutes kunnen veranderen, omdat bijvoorbeeld gebouwen een andere indeling krijgen. Het is om die reden belangrijk om het noodverlichtingsplan aan te passen aan de huidige situatie. Het noodverlichtingsplan geeft aan waar actie moet worden ondernomen.

 

Voor R. van Dalen Elektrotechniek BV uit Hoogvliet is noodverlichting een specialisme. Start daarom vandaag met een noodverlichtingsplan of de verplichte controle hiervan. Maak een afspraak voor advies of uitvoering.

010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl