Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

Beveiligen met camerabeveiliging

Camerabeveiliging draagt bij aan het beveiligen van uw pand en uzelf. Het werkt preventief, omdat inbrekers niet de kans willen lopen om herkend te worden. Als de camerasystemen uw pand bewaken, dan kunt u genieten van uw verdiende vrije tijd.

 

Met een camerasysteem dat is gekoppeld aan de intercominstallatie kunt u ook zien wie er voor de deur staat. Het is zelfs mogelijk om met uw smartphone verbinding te maken met de intercominstallatie als u niet thuis bent. Zo kunt u diegene die voor de deur staat netjes te woord staan.

 

Camerasystemen

Er zijn verschillende manieren om met camera’s uw bedrijfspand te beveiligen. U kunt bijvoorbeeld de beelden laten controleren door een professioneel bedrijf. U kunt ook bewegingsmelders door ons laten installeren en zodra er een melding binnenkomt, krijgt u bericht op uw smartphone. Met domotica technologie kunt u op uw smartphone de verschillende camera’s bedienen en kijken of de melding terecht is. Vervolgens kunt u, bij onraad, besluiten om de politie in te schakelen.

 

Meer informatie over camerabeveiliging

Beveiligen met camera’s is maatwerk. Maak voor een advies op maat een afspraak en neem contact op.

010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl