Domotica

Domotica

Huisautomatisering met domotica maakt uw leven gemakkelijker

Met domotica kunt u uw huis automatiseren naar uw eigen wensen. U bedient uw apparaten met een controlepanel, of gewoon met uw smartphone. Ook buitenshuis kunt u uw apparaten en installaties bedienen. U heeft de controle over alle elektrische functies in uw woning? Domotica vergroot het comfort in huis, en is ook nog eens duurzaam.

 

Een aantal voorbeelden?

  • De verwarming een graadje hoger voordat u thuis komt? Zo komt u thuis in een aangenaam warm huis.
  • De rolluiken automatisch naar beneden laten gaan als het donker wordt.
  • De lichten dimmen met uw smartphone.
  • De buitenverlichting automatisch inschakelen als het donker wordt.
  • Verlaat u uw huis, dan drukt u op de ‘alles uit toets’ en u kunt met een gerust hart op pad. Onnodig stroomverbruik wordt hiermee voorkomen.

 

Internet of things

Met ‘Internet of things’ komen fysieke producten samen in de virtuele wereld. Met behulp van sensoren kunnen apparaten in werking, of juist uit worden gezet. Zo weet bijvoorbeeld het systeem dat u naar huis komt en zet de verwarming op een aangename temperatuur. Of wordt het licht uitgedaan als er niemand in een ruimte is. Ook voor bedrijven is er een grote toekomst weggelegd voor ‘Internet of things’. Het is de toekomst op het gebied het automatiseren van onze dagelijkse routines.

 

Met ons vakmanschap kunnen wij aan al uw installatiewensen voldoen. Wij adviseren, leveren en installeren alles op het gebied van woonhuisinstallaties.

 

Wilt u meer weten over domotica en hoe huisautomatisering kan bijdragen in een nog comfortabeler leven, neem dan contact op.

010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl