Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging van R. van Dalen Elektrotechniek Hoogvliet BV, Rotterdam

Indringers mijden huizen en bedrijven waar elektronische inbraakbeveiliging is aangelegd. Het is dus belangrijk dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak, zowel op het bedrijf als bij u thuis. Met inbraakbeveiliging kunnen we camera’s met hoge definitie plaatsen, zodat de beelden van een mogelijk inbraak duidelijk zijn. Daarnaast kunnen we er voor zorgen dat u een melding op uw telefoon krijgt, als het inbraakalarm afgaat. Vervolgens kunt u op uw smartphone de camera’s bekijken en constateren of de melding terecht is. Op deze manier hoeft u niet te worden aangesloten bij een meldkamer en kunt u, bij onraad, zelf de politie waarschuwen.

 

Middelen voor inbraakpreventie

Er zijn verschillende middelen waarmee u indringers buiten houdt. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur en raam hendels, automatische verlichting etc. Het zien van deze beveiliging werkt vaak preventief.

 

Wilt u meer tips over inbraakbeveiliging, of overweegt u elektronische inbraakbeveiliging te laten installeren? Neem dan contact op.

010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl