Onze Klanten

Onze Klanten

Elektrotechniek voor winkelketen, bedrijf, VVE en particulier

Met ons elektrotechnisch bureau voorzien wij diverse klantengroepen van installaties. Het kan gaan om de complete elektrotechnische inrichting, van inbraakalarm tot geluidsinstallatie, of het aanleggen van een intercominstallatie. We doen dit voor particulieren, VVE’s, winkelketens en bedrijven. Hieronder vindt u een verdeling van klantengroepen.

Elektricien voor particulieren

Voor particulieren verzorgen onze elektriciens elektra uitbreidingen in het netwerk en aanpassingen in bijvoorbeeld de groepenkast voor krachtstroom of een oplaadpunt voor de Tesla of elektrische auto. Ook plaatsen we zonnepanelen voor particulieren. Daarnaast verzorgen we LED-verlichtingsinstallaties met lichtplan, domotica-installaties, verzorgen we keuringen en installeren we inbraak- en camerabeveiliging. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op. Voor particulieren is ons werkgebied omgeving Hoogvliet, Rotterdam.

Elektricien voor VVE’s

Voor VVE’s verzorgen we alle denkbare elektrotechnische toepassingen, inclusief intercominstallaties met bijvoorbeeld videoverbinding. Ook onderhouden we installaties in algemene ruimtes, zodat de kans op storingen wordt verkleind. En als er een storing is, dan zijn we snel ter plaatse om het te verhelpen. Heeft u een storing, of vragen over onze dienstverlening, neem dan contact op. Voor VVE’s werken wij hoofdzakelijk in de Randstad.

Complete elektrotechnische installatie voor winkelketens

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van complete elektrotechnische installaties bij winkels van winkelketens door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij zijn flexibel en onderhouden nauwe contacten met de aannemer en onderaannemers. Onze elektromonteurs zijn gewend om volgens strakke planningen te werken en zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Met samenwerken wordt de klus aangenamer en sneller afgerond. We leggen de elektrotechnische installatie volgens de opgegeven specificatie aan en werken alles netjes weg in muren of kabelgoten. We verzorgen ook de bekabeling voor de geluidsinstallatie indien dit nodig is. Voor winkelketens zijn wij werkzaam in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Neem contact op als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Elektromonteur voor Bedrijven

Voor bedrijven verzorgen we alle typen elektrotechnische installaties. Van het aanleggen van LED-verlichting, met verlichtingsplan en terreinverlichting, tot het verzorgen van toegangscontrole, brand- en ontruimingsinstallaties, en NEN-keuringen. Voor bedrijven werken wij hoofdzakelijk in de Randstad. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact op.

010 438 49 29
info@dalen-elektro.nl